About permalinks and WP_w3all integration

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

If you wish to attach one or more files enter the details below.

Expand view Topic review: About permalinks and WP_w3all integration

Re: About permalinks and WP_w3all integration

by axew3 » Tue Dec 11, 2018 8:29 pm

I cheched that your install is working now.
Cleanup cache maybe on phpBB ACP main page AND
activate the very last option on plugin admin page, to points widgets urls to the wp page with the iframed phpBB.

Re: About permalinks and WP_w3all integration

by lindalong » Tue Dec 11, 2018 8:17 pm

That got me closer but now the URL links look like this:
http://ffrcnation.com/board/?w3=Li92aWV ... MmdD0xMzE0

They do work though. But they are not the same links as you see when you hover over the title.

I updated overall_footer.html and ran the template refresh through the admin.

I also updated page-forum.php in /public_html/wp-content/plugins/wp-w3all-phpbb-integration/addons

What did I miss?
Thanks
Linda

Re: About permalinks and WP_w3all integration

by axew3 » Tue Dec 11, 2018 6:59 pm

Hi! Did you updated only the page forum, but not the overall_footer.html code?
wordpress-phpbb-template-embed-v2
also, if yes, did you rebuilt phpBB template?

p.s check well new code requirements that is little different from previous code. V3 complete version is on the way.

Re: About permalinks and WP_w3all integration

by lindalong » Tue Dec 11, 2018 6:42 pm

I am having a problem with permalinks. I have permalinkis set to postname. But the links to the urls are not working. No matter what link, it just takes us to the board index
The links are odd too:
http://ffrcnation.com/board/?w3=./viewforum.php?f=25

Not sure what the ?w3=./ part is?
If I put in the link it just gives me the forum index

I tried it without ?w3=./and get page not found.

Any help here would be appreciated.
Thanks
Linda

Re: About permalinks and WP_w3all integration

by axew3 » Sun Feb 05, 2017 10:00 am

So this i maybe not the right topic to do this answer. This topic is about permalinks, and you ask about this instead:
https://www.axew3.com/w3/2016/02/embed- ... esponsive/

Re: About permalinks and WP_w3all integration

by Reflykt » Sun Feb 05, 2017 9:44 am

So, how would I setup the forum on the wordpress page and how to get it shown?

About permalinks and WP_w3all integration

by axew3 » Thu Jan 19, 2017 9:32 pm

Note that any configuration of WordPress permalinks is allowed to be used with WP_w3all plugin, except the Plain option.
The Plain option do not contain the name of the page on permalink URL, so the created forum page will not be found by WordPress when called, if this is the permalink option active.
If you use the custom option for permalink, this need to contain the page name.

WP_w3all can work also with plain permalink option, but in some server configuration, as it is coded at moment of this post, it need to be adjusted in case or page forum when called will be NOT found.

CORRECT [EDITED]:

OR to resolve, you can use plain permalink, but for the specific forum page, you'll set manually the permalink name when you create or edit the page for the embedded forum.

Top