phpBB Newly Registered User bug? (no forums shows)

User avatar
axew3
w3all User
w3all User
Posts: 2178
Joined: Fri Jan 22, 2016 5:15 pm
Location: Italy
Contact:

Re: phpBB Newly Registered User bug? (no forums shows)

Post by axew3 »

which browser you're on?

pennymachines
Moderator
Moderator
Posts: 52
Joined: Mon Feb 06, 2017 9:51 pm

Re: phpBB Newly Registered User bug? (no forums shows)

Post by pennymachines »

OK - now I see the little speaker icon in the posting form.

Edit to answer - Firefox

pennymachines
Moderator
Moderator
Posts: 52
Joined: Mon Feb 06, 2017 9:51 pm

Re: phpBB Newly Registered User bug? (no forums shows)

Post by pennymachines »

OK - now I see the play 'transport' icon. It's subtle, and I was looking in the post for it, not the top of the topic!
Shouldn't it be above the post which contains the audio attachment?
This might be where one of those css glow gimmicks might help - otherwise folk just won't spot the button methinks.

User avatar
axew3
w3all User
w3all User
Posts: 2178
Joined: Fri Jan 22, 2016 5:15 pm
Location: Italy
Contact:

Re: phpBB Newly Registered User bug? (no forums shows)

Post by axew3 »

the same in same position you should see on viewtopic, if on page there are posts with mp3 files (that can be extended to any file, this is just a test). Yes!

Going to check the issue about new registered...

User avatar
axew3
w3all User
w3all User
Posts: 2178
Joined: Fri Jan 22, 2016 5:15 pm
Location: Italy
Contact:

Re: phpBB Newly Registered User bug? (no forums shows)

Post by axew3 »

p.s it do not work on chromium (ok chrome) and internet explorer under some aspect that will be fixed before the release.

User avatar
axew3
w3all User
w3all User
Posts: 2178
Joined: Fri Jan 22, 2016 5:15 pm
Location: Italy
Contact:

Re: phpBB Newly Registered User bug? (no forums shows)

Post by axew3 »

OK David, this resolve the issue about newbie not removed from group when posted tot num of posts, and need to be promoted to registered.
It work fine now, and the next release will contain this fix.
Substitute into plugin folder:
class.wp.w3all-phpbb.zip
(33.22 KiB) Downloaded 2 times

pennymachines
Moderator
Moderator
Posts: 52
Joined: Mon Feb 06, 2017 9:51 pm

Re: phpBB Newly Registered User bug? (no forums shows)

Post by pennymachines »

Thank you so much Alessio. Tested and working. :)

In ACP / Newly Registered Users group middle column it shows as 'No'. All my other Newly Registered Users show as 'Yes'.
I have no idea what it means. No or Yes to what?
Attachments
NRMs.jpg
NRMs.jpg (12.22 KiB) Viewed 29 times

User avatar
axew3
w3all User
w3all User
Posts: 2178
Joined: Fri Jan 22, 2016 5:15 pm
Location: Italy
Contact:

Re: phpBB Newly Registered User bug? (no forums shows)

Post by axew3 »

well, let me see, but where it is this screen?

User avatar
axew3
w3all User
w3all User
Posts: 2178
Joined: Fri Jan 22, 2016 5:15 pm
Location: Italy
Contact:

Re: phpBB Newly Registered User bug? (no forums shows)

Post by axew3 »

Ah ok, it is Group members screen
Make group default for member as TAB say
so i assume it depend on
Set Newly Registered Users group to default:
setting into User registration setting
if it is set to yes or no

pennymachines
Moderator
Moderator
Posts: 52
Joined: Mon Feb 06, 2017 9:51 pm

Re: phpBB Newly Registered User bug? (no forums shows)

Post by pennymachines »

Ah yes, I can see that now. The column headers don't align with the columns below for some reason. I must confess, I don't know the significance of group defaults, but I could read up on it... :lol:

Post Reply